KURSSIT JA TAPAHTUMAT

RAKASTA ITSEÄSI 20.6.2021

 
Miten voimme rakastaa itseämme enemmän? Miten voimme nauttia vielä syvemmin arjesta itsemme kanssa? Miten voimme rakastaa itseämme, tekojamme ja sitä kautta muitakin vielä syvemmin?
 
Järjestän työpajan yhdessä Ossin kanssa Sun&Moonissa.
 
Ilmoittaudu mukaan: info@sunandmoon.fi

NATURAL HIGH HEALING FESTIVAL

FEMININE & MASCULINE

TEMPLE NIGHT

Pidämme Ossi Kajaksen kanssa ihanat työpajat Natural High Healing festareilla 1 – 4.7.2021. Tervetuloa!

ISTA LEVEL 1, 21-28.7.2021.

This powerful 7 day training is a training for life and love and is for EVERYONE, practitioners, would-be practitioners and anyone who desires to take their personal empowerment to another level and to deepen their abilities of Self Mastery. Activities include hands on practice and coaching around the use and implementation of 7 incredible tools including emotional release, aspecting, voice dialogue, neurological reprogramming, exploration into ethics and boundaries and introduction of rituals of initiation.

KURSSEISTA JA TYÖPAJOISTA

Tarjoan erilaisia kursseja ja työpajoja henkisen- ja itsensä kehittymiseen liittyen. Luotan paljon kehoon ja sen viisauteen joka tulee myös esille kurseillani erilaisten harjoitusten kautta. 

Työpajoissa toisten ihmisten koskettelu voi olla osana harjoituksia. Kaikki harjoitukset ovat kuitenkin turvallisia ja ehdottomasti vapaa-ehtoisia jolloin jokainen voi vapaasti osallistua kurseilleni onko sitten aikaisempaa kokemusta tantrasta tai ei. 

Tapahtumissa syvennymme turvallisessa ilmapiirissä itseemme. Kursseilla sinulla on mahdollisuus syventää itsetuntemustasi ja henkistä kehitystäsi erilaisten harjoitusten kautta yksin ja yhdessä. Olet tervetullut juuri sellaisena kun olet. 

Kurssit sopivat kaikille. Sinkut, parit ja eri seksuaaliset suuntaumukset ovat tervetulleita. Luomme lämminhenkisen, kunnioittavan ja turvallisen ilmapiirin jossa kaikilla on hyvä olla, kaikkien rajoja huomioon ottaen.

Huomioin koronan jokaisella kurssilla erikseen sen hetkisten suositusten mukaisesti.