KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Paritantraa

Päivän aikana saatte aikaa toisillenne. Pääsette läsnäolevasti kohtaamaan toisenne erilaisten harjoitusten kautta. Tuemme teitä löytämään uusia tapoja lähestyä toisianne kunnioittavasti ja miten lisätä seksuaalista vetovoimaa keskenänne. Esimerkiksi turvallisuuden tunteen lisääntymisen kautta molempien nautinto kasvaa.
 
Kurssilla syvennymme:
* Miten valita rakkauden tie välillenne arjessa
* Läsnäoloa ja kunnioitusta suhteessa
* Rajat ja luottamus
* Halut, pelot ja rajat (HPR)
* Seksuaalienergian nostattamista välillänne
Ottakaa mukaan mukavat vaatteet ja rento mieli.
 
Hinta: 150 euroa/pari
Ilmoittautuminen ja kyselyt: info@sunandmoon.fi
Osta lippu Holvista: https://holvi.com/shop/souljoy/
Mehevä ja muheva ilta tulossa 🔥
Lämpimästi tervetuloa ilon ja leikin iltaan. Mitä iloa ja leikkisyyttä meistä jokaisesta löytyy? Mitä voimme oppia muilta? Mitä voimme antaa muille?
 
Kun meillä on luontevasti ilo ja leikki mukana arjessa se tuo keveyttä ja iloa elämään. Asiat ovat hyvin ❤️. Elämä kantaa.
Lämpimästi tervetuloa mukaan, olet sitten uusi tantran polulla tai pidemmän linjan tantrikko. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.
 
Hinta: 39 euroa
Lipun voit ostaa Holvista tai käteisellä paikan päällä: https://holvi.com/shop/souljoy/
 
Osoite:
Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
00100 Helsinki
 
Teidän kanssa leikkiä ja iloa odotellen,
Annica & Katri

ENEMMÄN ISTA KOULUTUKSESTA

WWW.ISTAFINLAND.COM

KURSSEISTA JA TYÖPAJOISTA

Tarjoan erilaisia kursseja ja työpajoja henkisen- ja itsensä kehittymiseen liittyen. Luotan paljon kehoon ja sen viisauteen joka tulee myös esille kurseillani erilaisten harjoitusten kautta. 

Työpajoissa toisten ihmisten koskettelu voi olla osana harjoituksia. Kaikki harjoitukset ovat kuitenkin turvallisia ja ehdottomasti vapaa-ehtoisia jolloin jokainen voi vapaasti osallistua kurseilleni onko sitten aikaisempaa kokemusta tantrasta tai ei. 

Tapahtumissa syvennymme turvallisessa ilmapiirissä itseemme. Kursseilla sinulla on mahdollisuus syventää itsetuntemustasi ja henkistä kehitystäsi erilaisten harjoitusten kautta yksin ja yhdessä. Olet tervetullut juuri sellaisena kun olet. 

Kurssit sopivat kaikille. Sinkut, parit ja eri seksuaaliset suuntaumukset ovat tervetulleita. Luomme lämminhenkisen, kunnioittavan ja turvallisen ilmapiirin jossa kaikilla on hyvä olla, kaikkien rajoja huomioon ottaen.

Huomioin koronan jokaisella kurssilla erikseen sen hetkisten suositusten mukaisesti.