YKSILÖVALMENNUS

Tervetuloa löytämään syvemmän sisäisen viisauden, rauhan ja läsnäolon

Valmennuksen jälkeen näet kirkkaammin mitä haluat ja miten edetä elämässäsi

Transformatiivisessa valmennuksessa keskitymme tietoisuutesi lisäämiseen. Pääset yhdistämään tunteet, mielen, kehon ja sielun ja pääset kasvamaan ihmisenä. Saat mahdollisuuden toipua vanhoista traumoista ja löydät sisäisen totuuden. Päästääksemme transformatiiviseen tilaan tarvitsemme läsnäoloa, luottamusta ja rakkaudellisen ilmapiirin. Valmennuksessa tuen, kannattelen ja ohjaan sinut turvallisesti askel askeleelta eteenpäin.

”Valmennus oli äärettömän avartava ja antoi minulle työkalut elämääni”.

Hänen kanssaan olen pystynyt käsittelemään todella vaikeita tunteita ja ajatuksia juuri itselleni sopivilla tavoilla.

”Sinun olemus huokuu rauhaa ja sisäistä viisautta. En ole koskaan tuntenut itseni niin hyväksytyksi kun sinun äärellä”.

Valmennus koostuu kolmesta eri osasta:

Ensimmäiseksi aloitamme valmennuksen lyhyellä meditaatiolla tai läsnoloharjoituksella jolloin sinun on helpompi kuunnella itseäsi, tunteitasi ja tarpeitasi.

Seuraavaksi pääset näkemään turvallisesti tunteesi, halusi ja tarpeesi, näiden alla löydät todellisen itsesi. Tämä vaihe on vapauttava ja herättävä. Käytämme tarvittaessa kehollisia harjoituksia tukena. 

Viimeiseksi taphtuu integrointi. Näet asiasi ja itsesi laajemmin helikopteri perspektiivistä. Näet vanhat traumasi, halut ja tarpeesi ja miten ne ovat vaikuttaneet elämääsi. Kasvatat sisäistä viisauttasi, rauhaa ja läsnäoloa ja näet nyt kirkkaasti mitä haluat elämässäsi ja miten edetä.

Ajanvaraus: annica.hill@souljoy.fi tai puh: 0503954052

Valmennuksen hinta 80 euroa/tunti. 

Minulla on pitkä kokemus valmentamisesta. Olen aikuiskasvatustieteen maisteri ja Tantric Life Coach kahden vuoden koulutuksesta.  Olen jatkokouluttautunut itseäni Suomessa ja kansainvälisesti esim. kolme vuotta International School of Temple Artsissa ja nyt viimeisenä tutkinut itseäni kuukauden ashramissa Nepalissa. Tällä hetkellä olen tantrisessa suhteessa jossa olen ollut yli 5-vuotta. Aikaisemmin olen ollut 17-vuotta kestäneessä suhteessa josta syntyi kolme upeaa lasta. 

Lämpimästi tervetuloa